Sunday, 10 July 2011

friends that make me sad -_-

sometimes the part of the life with friends will make us happy but sometimes will be bad..mcm aq..ada kwn baek punya..tp rupa rupanya mencerca blkg kita..dpn baek gler..perh..dh mcm manusia bertopengkan malaikat tp kita x tau blkg kita sebenarnya dia benci kita n then x percaya dgn kita..aq punya citer..aq ada kwn..katakan nama dia A n then B..yg A benci kat si B nie but si B x tau..yg B pun benci jgk kat si A nie tp si A pun x tau itu..msing msing sling benci membenci..tp aq tgk diorang rpt gler happy semacam..yg A nie style dia..bila dia perlukan kita bru muncul di sisi kita..tp bila dia x perlukan kita..dia x pernah fikir kan keadaan kita..bila dia sedeyh..kita bantu dia..tp bila kita sedeyh..btg hidung dia pun aq x nmpk..diorang nie suka sgt manfaatkan kwn sendiri..b'kwn dgn kita only for kreadit..share seria..share seria..ae ae mcm tu..aq ada kwn yg baek glerrrr..aq syg diorang..diorang minat someone..tp rasa admires tu rosak bila ada si A n SI B..kata dh x minat..tp ae ae berckp psl someone tuu..dia yg buat masalah..tetiba ckp org laen plk..masing masing x de perasaan..dh la si A n si B..now I know who u are..sy hnya maafkan korunk dgn bibir yg bicara..tp hati x..sbb kau permainkan aq blkg kau..anggap jer kreadit yg aq share tu sedekah sbb kau tu is a 'DESOK' person!!kau buat aq menangis..tp kali nie aq hrp kau duduk la ditempat aq skunk..rasa segala kesedihan ini:(

Like this !

0 comments: