Friday, 2 December 2011

^^

salam,,
~hai hai hai..miss me???I think u not miss me right???~

tinggal sebulan lg cuti sekolah,,nmpk gayanya lps nie..berjalan la blik kan tugas aq,,dan thun nie,,aq kena pikul beban yg sgt berat,,PMR this year,,aq dpt tau thun depan adlh thun yg last akan diadakan PMR,,ini x adil la..jujur aq ckp aq jealous wif form 1 this year..tp x pe,,sekurang kurangnya aq akan ada pengalaman sprt mana kak kak n abg abg senior aq dulu2...huhh,,mesti aq akan rasa debarannya kan,,,masa tu la bru aq tau feelings sbnr senior senior aq yg exam PMR...mesti gerun,,tkut..dan mcm mcm perasaan yg menghantui kan..hehehehe..buat scary la plk aq nie,,,aq sebenarnya x de apa nk citer,,sbb aq rasa happy sgt sgt..aq x tau la kenapa,,maybe mlm nie aq akan dpt sweet dream kot,,sweet dream about +.+hahahahahha...kenapa la aq nie kuat menggiler...x pe la kan,,x slh kan..lg pun nie je la peluang yg aq ada utk menggiler,,lps nie..dh x lg..lps nie aq akan menggiler dgn buku plk..buku2 yg sgt sgt tebal...dan buku buku niela yg menjamin result PMR nanti...hahaha..k lah,,see u blog next time

*goodbye^___^* 

Like this !

0 comments: