Thursday, 5 January 2012

hari ke - 3 ke sekolah....

Assalamualaikum,,
salam sejahtera serta salam satu malaysia=))

hurmm,,sedar x sedar..baru 3 hri ke sekolah...aq nk luahkan perasaan aq setelah 3 hari bersekolah utk sesi 2012..aq sedih glerr..sbb berpisah dgn aq punya rakan2 yg baik+rapat glerr ngn aq...dan aq juga turut sedih sbb 3 bujang lapok..pein.paan n jerry,,tukang buat lawak,dh x sekelas lg ngn aq...biasanya diorang la yg selalu buat lawak smpai pecah perut..but now,,new classmate semua..tp aq ttp bersyukur yg aq ada 2 org rakan yg juga geng aq sekelas sekali,,tp aq rasa hati aq nie sunyi apabila 3 rakan lg x satu kelas mcm dulu..aq msih x biasa dgn new classmate..klu diorang buat lawak pon..honestly,,aq x dpt kesan dimana lawak mereka..mungkin sbb x sehati atau x sekepala kot...walau apa pun..aq bersyukur sgt,,sbb skrg nie aq dpt faham apa yg c'gu ajar skrg..sbb c'gu thun nie berbeza dr thun lps..so,,cara diorang mengajar berbeza sikit,,ALHAMDULILLAH sgt2,,semoga minda aq nie akan terus terbuka time c'gu mengajar,,n sentiasa fokus..x melayang  keluar kelas mcm next2 year..hehehe...mungkin ini masih awl lg utk biasakan diri dgn new classmate..mungkin lama2 akan ok n rapat..I hope so...skrg nie aq cuba minta2 sikit senior2 aq share tips belajar atau cara2 mereka nk menghadapi exam,,mcm mana diorang prepared semua tu??aq heppy sbb diorang sudi share..n then aq akan follow slow2..dan diorang pon ada bg advised jgk..THANKS LA YER SENIOR...jasa baik korang yg sudi share ngn junior..x dpt dibalas,,moga Tuhan akan membalas yg lebih baik utk anda,,dan yg tunggu result SPM...sy doakan korang semua cemerlang!!!bab kat kak adlina...FIGHTING!!!!!dan jgn main2...

#ok lah,,that's all guys,,assalamualaikum.....

Like this !

1 comments:

fatihah aesya said...

babe aku setuju :')