Saturday, 10 November 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
say haii guysss...pewiittt,,,mesti ayu lg handsome cik yg sdg membaca entry sy nie..hehehehe

actually sy rasa happy sgt,,sbb sy dpt mencoret lg di blog nie setelah sekian lama menyepi,,ceyhh..x menyepi pon sbnrnya,,cuma x de masa utk lyn blog,,kalau ada pon,,mesti time time sy tgh rasa malas n blurrr dan x de ideal utk menulis..hehehe...

sy harap korang semua x bosan lawat blog sy,,baca entry sy..dan apa apa pun sy nk ckp yg skrg sy dh golden holiday !!!! hehehhe,,suka sgt,meskipun merindui sahabat2..dan skrg,,tgh menunggu result PMR je lah,,smbil goyang kaki kat umh,,hai mklumlah kan,,,nk kerja..sape la nk amik bdk bwh umur nie kerja,,hahhaha,,belum cukup umur lg ..jd I will use my time to enjoy myself doing something before I'm go to the new world as form 4 next year...n I'm promise to study hard next year for SPM...

~ kepada kakak kakak dan abg2 yg menduduki ujian SPM thun nie,,buat yg terbaik,,berdoa agar dipermudahkan jalan,dibukakan minda dan pintu hati kita,,bertenang semasa menjawab,,n goodluck dr sy ~

SEKIAN...

Like this !

0 comments: