Thursday, 9 August 2012

PMR trial was gone..

HAI guys,,lama x update entry..sorry,,x sempat..,terlalu mengejar waktu sekarang nie,,PMR dah nk dekat,INSYALLAH  bila PMR dh selesai,,sy updated la serba sedikit,,hehehehe

kelmarin,,TRIAL PMR dh selesai,,ALHAMDULILLAH sy dpt jawab dgn elok walaupun ada jgk la serba sedikit yg blurr tu,,pray for me ye supaya dpt result yg elok utk TRIAL n PMR this year..siapa2 yg PMR mcm sy juga tu,,wish u all 'GOODLUCK'  do the best n 'FIGHTING'


eh,x lama lg nk raya kan,,wahh happynya,,,mesti bnyk cerita perihal dkt2 nk raya nie,,,ceciter la sikit,,hehehe..apa apa pun marilah kita sama2 mengejar malam lailatul qadar yang mana malam AL-quran diturunkan dan merupakan malam seribu bulan,,INSYALLAH dosa2 kita yg lama dihapuskan olehNYA...korang jgn la yer main mercun,,kalau nk main pun,,main jer mercun bawang,,hehehehe,,selamat gtuu...bknnya apa,,tkut org lain beraya elok2,,bergembira..kita pula beraya dlm hospital,,x syokk,,beringat-ingatlah sebelum kena,,,dan satu lg,,di bulan yg baik nie,,insaf-insaflah yer,,minta pengampunan drpd ALLAH swt,,solat jgn lupa,,puasa jgn ponteng,,jgn merungut utk kita melakukan segala perintah ALLAH kerna itulah satu satunya cara utk kita selamat drpd masuk ke dlm lembah api neraka,,bila kita baik,,ikut segala perintah ALLAH dgn ikhlas,,melakukan kebaikan dgn ikhlas bukannya semata mata tkut kena marah atau nk berlagak baik..INSYALLAH pintu syurga terbuka luas utk kita semuanya,,renungkan lah diri kita yg hanya manusia biasa dan serba kekurangan,,bersyukur dgn apa yg ada,,jika kita ditimpa musibah,,igt lah bahawa itu semua ujian drpd ALLAH swt,,,dan apabila ALLAH menarik sesuatu drpd kita,,jgn lah kita berfikiran negatif kerana pastinya ALLAH sdg merancang sesuatu yg lebih baik drpd itu,,,

tu sajalah yg nk dicoretkan hari nie,,SELAMAT MANJALANKAN IBADAT PUASA :)

Like this !

0 comments: